Arrangementer i Frederikssund Viseklub

Kommende arrangementer

17.11.2018 Svensk viseaften med Kjell Aronsson - Snickaren från Uddevalla
  Kjell er en ægte troubadour, der med sin smukke basstemme og med sin store indlevelse og energi deler ud af sin glæde for visen.

Kjell skriver ikke selv, men plukker gerne af den fantastiske viseskat, som findes i Norden. På trods af, at Kjell i alle årene kun har haft visen som sin fritidsinteresse, har han formået at turnere i ikke mindre end 9 forskellige lande – det er således en erfaren visesanger, vi har inviteret til Frederikssund.

Kjell besøgte Viseklubben i januar 2016, og der blev en rigtig dejlig viseaften, hvor der var rig mulighed for at synge med!

Tid: Kl. 19.00 Fællesspisning af egen medbragt mad, kl. 20.00 koncert.
Entré: Gæster: 150 kr. / Medlemmer: 95 kr. Billetter kan købes ved indgangen.

 
  Afholdte arrangementer
12.10.2018 Irsk aften med Denis McLaughlin og Pia Nygaard
  Denis kommer oprindelig fra den Nordirske by Derry, men har de seneste 19 år boet i Sønderjylland. Han spiller og synger et bredt spektrum af sange fra den irske ø.

Denis har spillet sammen med mange, både danske og irske musiker, og han er bl.a. fast gæst på Skagen og Strib festivalerne. Han har også flere gange spillet i Viseklubben og på Frederikssund Festival

Denis, der selv spiller guitar, bodhran (irske rammetromme) og afrikansk horn, får følgeskab af Pia på violin.

Så glæd dig til en irsk aften, hvor du kan drømme dig over til den grønne ø. Denis og Pia sørger for, at der kan synges, klappes og trampes til de mange irske sange. Kom og nyd den gode stemning - og oplev en forrygende – ægte irsk - koncert!

Tid: Kl. 19.00 Fællesspisning af egen medbragt mad, kl. 20.00 koncert.
Entré: Gæster: 150 kr. / Medlemmer: 95 kr. Billetter kan købes ved indgangen.

15.09.2018 Forrygende koncert med "Årets Folk Sanger 2017" - Louise Støjberg og Martin Rauff.
  Ægteparret Støjberg-Rauff debuterede som duo med pladen ”Appetite for Distraction” i efteråret 2017. Pladen rummer både nik til amerikansk folkemusik, skandinavisk ditto, og til den rock og blues, de to har haft med sig siden ungdommen.

Udtrykket er akustisk, og defineret af de to musikeres stemmer, sammen og hver for sig - noget der var medvirkende årsag til at Louise modtog en Danish Music Award som ”Årets Folk Sanger” i 2017, og også til at duoen er at finde på listen over kunstnere ved FolkSpot på Tønder Festival 2018.

Duoens sange fortæller historier med afsæt i vores samtid og mere abstrakte landskaber - billeder fra grænselandet mellem cowboy-logik og Grundtvig.

Tid: Kl. 19.00 Fællesspisning af egen medbragt mad, kl. 20.00 koncert.
Entré: Gæster: 150 kr. / Medlemmer: 95 kr. Billetter kan købes ved indgangen.

19.08.2018 "Skovtur" for medlemmerne 2018
  Traditionen tro åbner vi efterårets sæson med en "skovtur", som i år går til Restaurant Toldboden på havnen i Frederikssund.

Vi har bestilt hele 1. sal, hvor vi får serveret deres lækre Toldbodfad med sild, rødspættefilet, hønsesalat, æg og rejer samt ost.

Prisen for hele herligheden er 169 kr. Hertil kommer drikkevarer, som man selv køber.

Vi har lavet aftale med Jakob Skov, som giver en lille koncert.

Vi mødes kl. 12.30 på Restaurant Toldboden, Færgevej 1A, 3600 Frederikssund.
Tilmelding til Hanne på mail ha_joer@icloud.com eller på telefon 21 20 75 72.
Tilmeldingsfrist: 08.08.2018

20.04.2018 Søren Korshøj - Trubaduren fra Tappernøje
  Søren har været flere gange i Viseklubben, men hans sange kan ikke høres ofte nok. Han er en formidabel historiefortæller, og han har meget på hjerte. Som der er skrevet før, så har han en helt unik sans for det danske sprog, og hans leg med sproget har da også indbragt ham en Danish Music Award og mange anmelderroser for hans beskrivelser af hverdagens Danmark.

Søren har gang i mange ting. Han arrangerer også hvert år en folke- og musikfestival på sin hjemegn med dans, sang og masser af musik.

En travl mand med musik i blodet og sprog på hjernen.

Det, vi vil opleve her, er et finurligt spind af poesi, humor, eftertænksomhed og ikke mindst et fantastisk guitarspil.

Tid: Kl. 19.00 Fællesspisning af egen medbragt mad. Drikkevarer købes. Kl. 20.00 koncert.
Entre: Gæster 125 kr. / medlemmer 85 kr. Billetter købes ved indgangen.

18.03.2018 Viseklubbens årlige generalforsamling
  Dagsorden:

1. Valg af dirigent

2. Formandens beretning

3. Godkendelse af regnskab

4. Fastsættelse af kontingent

5. Indkomne forslag

6. Valg af kasserer – 1 bestyrelsesmedlem – 2 suppleanter – 1 revisorsuppleant

7. Eventuelt

Forslag, der ønskes behandlet under punkt 5, skal være formanden i hænde senest 14 dage før generalforsamlingen.
Generalforsamlingen starter kl. 14. Alle medlemmer er velkomne.

18.03.2018 AlterNaiv Behandling ved Steen Svanholm
  I dette skrupsjove, musikalske og sprogekvilibristiske show tager Steen Svanholm udgangspunkt i hverdagens absurditeter. Og så går det elles derudaf med satiriske, ironiske og skæve indslag i tilbagelænet, men skarp stil.

Sprudlende, musikalsk entertainment, hvor samtlige emner ses fra en absolut alternativ vinkel, og hvor Steen Svanholm ledsages af sin ”yndige” assistent, den to meter høje ekvilibristiske pianist Anders Rose.

Her kommer altså 2 herrer med fut i, hvilket kan være ganske udmærket oven på en generalforsamling!

Koncerten starter kl. 15.00
Entre: Gæster 125 kr. / medlemmer 85 kr. Billetter købes ved indgangen.

16.02.2018 Nordisk aften med Lars Martin Myhre og Peter Wemø
  Arrangementet er desværre aflyst
20.01.2018 Øystein Rian og Steen Vidar Larsen spiller Simon og Garfunkel.
  To stemmer – to akustiske guitarer – udødelige sange.

De 2 nordmænd Øystein Rian og Steen Vidar Larsen er begge bekendte fra dengang Frederikssund Festival var en Nordisk Visefestival, hvor der blev sunget nordiske viser døgnet rundt.

Nu kommer de imidlertid med en koncert, hvor de spiller ”Simon & Garfunkel”. Øystein og Steen Vidar har valgt at starte med et par smagsprøver fra før, Simon og Garfunkel blev verdensberømte - fra dengang de hed ”Tom & Jerry”. Men bare rolig, vi kommer også til at høre de slidstærke hits fra storhedstiden som f.eks: The Boxer, The sound of Silence, Kathy´s song og Song for Asking samt naturligvis flere andre. Ind i mellem får vi godbidder fra Paul Simons produktion efter ”Simon og Garfunkel”-epoken. Kom og vær med til en aften med to norske sangere, der spiller, så man tror, de er født med en guitar i hånden.

Tid: Kl. 19.00 Fællesspisning af egen medbragt mad. Drikkevarer købes. Kl. 20.00 koncert
Entre: Gæster 125 kr. / medlemmer 85 kr. Billetter købes ved indgangen.

04.11.2017 Ole Bregenborg fortolker Björn Afzelius.
  Ole Bregenborg har sammen med sit band spillet et hav af koncerter i ind- og udland, bl.a. har de i mere end 15 år spillet på Hagges Musik Pub under Tønder Festivalen.

I 2004 udgav Ole sine to første fortolkninger af Afzelius. Det var på Bregenborg Bands første CD, og siden har drømmen været at udgive et helt album med Afzelius-sange.

I foråret 2017 var Ole i studiet sammen med guitaristen Claus Regli, hvor de indspillede en EP med fire sange, som vil blive fulgt op af et helt album med 12 sange.

Koncerten i Frederikssund Viseklub vil omfatte et udvalg af Oles fortolkninger krydret med fortællinger om mennesket Afzelius og hans fantastiske sange.

Tid: Kl. 19.00 Fællesspisning af egen medbragt mad, kl. 20.00 koncert.
Entré: Gæster: 125 kr. / Medlemmer: 85 kr. Billetter kan købes ved indgangen.

13.10.2017 Christian Søgaard Trio - i samarbejde med bibliotekerne i Frederikssund
  Koncerten er en hyldest til afdøde Rune T. Kidde, der i september ville være fyldt 60 år.

Rune T. Kidde var en fantastisk fortæller, der nåede ud til et stort publikum med det, han lavede. Og det var ikke så lidt. Over hundrede titler er der udgivet i hans navn. Alt fra eventyr, tegneserier, romaner, musik m.v. I årenes løb blev det også til mange liveoptrædener. De senere år ofte i selskab med Christian Søgaard Trio.

Musikerne betegner sig alle tre som glade spillemænd med et nærvær, der brænder igennem, helt ned til de bagerste rækker, hvad enten trioen befinder sig på et lille intimt spillested eller i en stor koncertsal. Christian Søgaard er kendt for sin harmonika og har bl.a. spillet sammen med Povl Dissing og Rasmus Lyberth, som han optrådte sammen med i Londons Royal Albert Hall i 2011.

Morten Nordal er trioens dragende guitarist, hvis utrolige overskud af idéer og påhit spontant triller ud af begge ærmer og ustandselig rammer publikum et blødt sted langt inde.

Jens Holgersen har en årelang karriere som bassist inden for jazz og folkemusik og lægger med sin kontrabas trioens solide og særdeles velswingende bund.

Entré: 150 kr. for såvel gæster som medlemmer. Prisen dækker entré og en tapastallerken fra Meny. Billetter kan kun købes inkl. tapas.

Viseklubben har et begrænset antal billetter til salg på viseaftenen den 9. september.
Billetter skal købes på forhånd via bibliotekets hjemmeside (www.bibliotekerne.frederikssund.dk). Billetsalget starter den 18. september.

09.09.2017 Jakob Skov og Kenny Gates
  Det bliver et gensyn med Jakob Skov, troubadouren fra Jægerspris, som gennem en menneskealder har glædet tusindvis med sit store sangkatalog, sin musikalitet og ikke mindst sit gode humør. Der bliver varme sange, sange med humør og sange, som vi kan synge med på. Hvor Jakob underholder, er publikum den vigtigste deltager. Det er nærværende og smittende.

Jakob tager sin gode ven, Kenny Gates fra Irland med denne aften. Kenny vil selvfølgelig underholde med irske sange, men også engelsk og amerikansk folk.

Glæd jer til en festlig aften med to herlige gutter - der er som altid dømt fest og farver!

Kl. 19.00 Fællesspisning af egen medbragt mad, kl. 20.00 koncert.
Gæster: 125 kr. / Medlemmer: 85 kr. Billetter kan købes ved indgangen.

20.08.2017 "Skovtur" for medlemmerne
  Traditionen tro åbner vi efterårets sæson med en "skovtur", som igen i år går til Restaurant Kalvø, smukt beliggende ved Roskilde Fjord.

Vi har bestilt bord til deres lækre brunch-buffét, 198 kr. inkl. kaffe/te. Øvrige drikkevarer kan tilkøbes.

Vi har lavet aftale med Erik Skeeter om at tage guitaren med.

Når vi har spist, vil der være tid til en gåtur på Kalvøen.

Vi mødes kl. 11.00 på Restaurant Kalvø, Kalvøvej 20, 3600 Frederikssund
Tilmelding til Jørgen på mail j.adsersen@hotmail.com eller på telefon 47 31 33 35.
Tilmeldingsfrist: 01.08.2017

21.04.2017 Nordisk viseaften med Halvard Jenssen.
  Halvard Jenssen er norsk, men har i mange år været bosat i Lund i Sverige.

Halvard er en fantastisk dygtig musiker og trubadur, og spiller både på guitar, mundharmonika og tværfløjte. Han har optrådt flere gange i både norsk og svensk TV gennem åren. De seneste år i program-met ”Tack för musiken”, hvor han har sunget sammen med sin datter Amanda.

Halvard var i sin tid en af de visesangere, der var med til at støtte op om opstarten af Frederikssund (Vise)festival, hvor han optrådte i 1984 og 1985.

Halvard fremfører et varierende program med viser, jazz, pop og blues, alt sammen krydret med stor charme og humor.

Kl. 19 er der fællesspisning af egen medbragt mad. Koncerten starter kl. 20.
Gæster 125 kr. / Medlemmer: 85 kr. Billetter købes ved indgangen.

19.03.2017 Generalforsamling i Frederikssund Viseklub
  Dagsorden:

1.Valg af dirigent

2.Formandens beretning

3.Godkendelse af regnskab

4.Fastsættelse af kontingent

5.Indkomne forslag

6.Valg af: Formand, 2 bestyrelsesmedlemmer, 2 suppleanter, 1 revisor og 1 revisorsuppleant

7.Eventuelt

Forslag, der ønskes behandlet under punkt 5, skal være formanden i hænde senest 14 dage før generalforsamlingen.
Generalforsamlingen starter kl. 14. Alle medlemmer er velkomne.

19.03.2017 Sigfred Pedersen kabareten ”Søren elsker Katinka” med 2xAllan.
  Det er Søren Bramfris hyldest til kvinden i sit liv og samtidig en stor og varm kærlighedserklæring til en af Danmarks største visedigtere: Sigfred Pedersen.

Forestillingen fremføres friskt og usentimentalt af sangeren Allan Høier og guitaristen Allan Thorsgaard.

2xAllan tegner et bredt portræt af den digter, der skænkede os humørspredende og forårskåde perler som Tørresnoren - Den gamle skærslippers forårssang - Jeg plukker fløjlsgræs - Katinka, Katinka og Søren Bramfris lærkesang. Hans særkende var netop disse lyse, glade forårssange, der ramte lige ind i hjertet af den danske folkesjæl og gjorde ham til sin tids største populær-poet. Han skrev ofte om - og til - den almindelige dansker, men altid med en god substans i teksten, små sproglige spidsfindigheder og til tider tyk ironi.

Ud over de folkelige sange skrev Sigfred Pedersen dog også mange glimrende tekster, der aldrig blev kendt af en større kreds. Dén side af smilets digter er også med i kabareten.

Som ramme om det hele, fortæller 2xAllan også lidt om Sigfred Pedersens fantastiske liv: Bondedrengen fra Fyn, der tog til København for at læse på universitetet, men blev opslugt af Nyhavn og bohemelivet og endte som folkepoet!

Koncerten starter ca. kl. 15.
Gæster 125 kr. / Medlemmer: 85 kr. Billetter købes ved indgangen.

17.02.2017 Dansk-færøsk aften med Stanley Samuelsen
  Stanley Samuelsen er velkendt i Frederikssund Viseklub, som han har besøgt flere gange i forskellige sammenhænge. Denne gang bliver det solo, hvor Stanley vil præsentere sin nyeste CD, “Alle Hjertets Sange”, der netop er blevet udgivet. CD’en indeholder en række færøske digte sunget på dansk.

Med et univers af stille ballader med tempofyldte variationer berører Stanley noget, der vedkommer os alle.

Temaerne er kærlighed, tab, naturens kræfter og menneskets navigation gennem livet.

Man fornemmer Stanleys ydmyghed over for tilværelsen gennem tekster og sangstemme, imens musikken taler sit eget sprog.

Stanley er født på Færøerne, men har boet i Danmark hele sit voksne liv.

På Færøerne er Stanleys musik folkeeje, og han har modtaget flere nomineringer og kunstpriser på Færøerne, såvel som i Danmark.

Kl. 19 er der fællesspisning af egen medbragt mad. Koncerten starter kl. 20.
Gæster 125 kr. / Medlemmer: 85 kr. Billetter købes ved indgangen.

06.01.2017 Irsk-Skotsk aften med Skeeter, Tødten og Dandanell.
  Igen i år har vi overtalt Skeeter, Tødten og Dandanell til at fyre op under en rigtig Irsk/Skotsk aften. De har gjort det før – og med stor succes!

Gruppen består af tre mandfolk, der spiller traditionel irsk og skotsk folkemusik. Michael Tødten er gruppens harmonikavirtuos, Niels Dandanell svinger bas/guitar, og Erik Skeeter står for guitar/bodhran. Skeeters lidt hæse, udtryksfulde stemme får den helt rigtige irske tone frem, og når Niels og Michael kommer med, bliver det til et velklingende voksent trestemmigt mandskor.

Gruppen har med stor succes trukket fulde huse på spillesteder rundt om i landet og er kendt af mange for deres årlige koncert på Tønderfestivalens klubscene.

Kl. 19 er der fællesspisning af egen medbragt mad. Koncerten starter kl. 20.
Gæster 125 kr. / Medlemmer: 85 kr. Billetter købes ved indgangen.

02.12.2016 Julekoncert med Bente Kure og Leif Ernstsen.
  Vi har endnu engang fået mulighed for at arrangere en julekoncert med Bente Kure og Leif Ernstsen.

Det bliver en rigtig jule-hygge-aften under titlen "Jul og andet godt", hvor Bente og Leif synger julen ind.

Få julehumøret op med masser af julesange og julemusik.

Både de kendte og elskede sange, men også andre julesange end dem, du lige troede fandtes. F.eks. ukendte juledigte af Jeppe Aakjær, som Bente og Leif har sat i musik til og indspillet på CDen "Julegæsten" i 2015. Desuden byder koncerten på en lang række af de sange, som de har indspillet på CDen "Julefluen".

Flettet ind imellem det hele får vi også glimt fra deres øvrige repertoire.

Det bliver en julekoncert, hvor man efter koncerten ser folk kigge op efter snefnuggene - for de må da være på vej med så megen julestemning. En julekoncert, hvor de små hår får lov at rejse sig, fordi ordet "højtid" ikke føles spor fremmed - men det gør ordet "nærhed" heller ikke! Og et øjeblik efter er der latter og fællessang.

Oplev at Leifs harmonika faktisk kan lyde som selveste orglet i kirken juleaften, og at Bente har englerøst - og nissemanérer!

Vi håber, I vil støtte op om koncerten – og tag gerne jeres nabo og venner med, og kom og få en forsmag på Disneys Juleshow!

Kl. 19.00 fællesspisning af egen medbragt mad, kl. 20.00 koncert.

Se mere på www.benteogleif.dk
Gæster: 125 kr. / Medlemmer: 85 kr. Billetter kan købes på forhånd via Facebook. Resterende billetter sælges ved indgangen.

14.10.2016 Duoen består af Stephen og Pernille Quigg.
  Stephen er tidligere medlem af den legendariske skotske folkemusik gruppe The McCalmans og har optrådt som folkesanger i mere end 35 år.

Pernille Quigg er dansk, men har boet på Skotlands vestkyst de sidste 8 år. Efter at have giftet sig ind i den skotske folkemusik scene er Pernille nu selv blevet en del af den.

Stephen og Pernille har, efter en række vellykkede koncerter i Skotland og Holland, nu besluttet at optræde sammen. Det bliver en aften med en blanding af Stephen og Pernilles solonumre, og sange, hvor de optræder sammen. En koncert med Stephen og Pernille Quigg er en chance for at høre folkesang og musik i dens oprindelige form - simpel og udtryksfuld, smukke harmonier, og sange, der søger publikums deltagelse.

Kl. 19.00 fællesspisning af egen medbragt mad, kl. 20.00 koncert.
Gæster: 125 kr. / Medlemmer: 85 kr. Billetter kan købes på forhånd via Facebook. Resterende billetter sælges ved indgangen.

10.09.2016 Svenske aften med Ann-Catrine Persson og Ingmarie Romell.
  Ann-Catrine Persson og Ingmarie Romell synger viser – finstemte, finurlige og frække viser med teksten i centrum.

Ann-Catrine og Ingmarie synger alt fra folkeviser og smukke ballader til humoristiske og moderne viser. Viserne krydres med et fremragende spil på guitar, bas, blokfløjte og ikke mindst nyckelharpe (nøgleharpe) – i 2001 blev Ingmarie udnævnt til rigsspillemand på nyckelharpe!

De har spillet sammen siden 80’erne, og til dagligt arbejder de som henholdsvis musiklærer og musikleder på samme musikskole, så vi garanterer, at samspillet fungerer.

Ann-Catrine og Ingmarie forstår at kombinere humor og alvor, og hvis man synes, det svenske er lidt svært, så kan man bare læne sig tilbage og nyde de dygtige musikkere og de smukke sangstemmer.

Kl. 19.00 fællesspisning af egen medbragt mad, kl. 20.00 koncert.
Gæster: 125 kr. / Medlemmer: 85 kr. Billetter kan købes ved indgangen.

21.08.2016 "Skovtur" for medlemmerne på Restaurant Kalvø i Frederikssund.
  Traditionen tro åbner vi efterårets sæson med en "skovtur", som igen i år går til Restaurant Kalvø, smukt beliggende ved Roskilde Fjord.

Vi har bestilt bord til deres lækre brunch-buffét, 189 kr. inkl. kaffe/te. Øvrige drikkevarer kan tilkøbes.

Vi har lavet aftale med nogle af klubbens medlemmer om at tage instrumenter med.

Når vi har spist, vil der være tid til en gåtur på Kalvøen.

Vi mødes kl. 11.00 på Restaurant Kalvø, Kalvøvej 20, 3600 Frederikssund.
Tilmelding til Jørgen på mail j.adsersen@hotmail.com eller på telefon 47 31 33 35.
Tilmeldingsfrist: 08.08.2016

08.04.2016 Trubadur og sangskriver Mads Westfall
  Mads Westfall har optrådt professionelt i 25 år. I starten arbejdede han som jurist og optrådte ved siden af i den musikalske stand-up-duo Strengedrejerne, men i 2009 sagde han sit faste job op for at blive trubadur og sangskriver på fuld tid.

Siden er det gået stærkt. Mads har udgivet 4 albums med sine egne sange, det er blevet til masser af spilletid på P4 og P5 og to 4-stjernede anmeldelser i GAFFA, og i år er hans seneste album ”Spor” blevet nomineret til en Danish Music Awards Folk i kategorien ”Årets sangskriver”!

Ved siden af solo-karrieren har han stor succes med visetrioen Halfdanskerne, der besøgte Viseklubben i september.

I sin solo-optræden supplerer Mads sine egne sange med sjove og underholdende fortolkninger og fordanskninger af kendte klassikere, der sætter fællessangen i gang. Oplev det unikke show, hvor en stærk stemme, lækkert guitarspil, begavede og morsomme tekster og topprofessionel underholdning går hånd i hånd.

Kl. 19.00 Fællesspisning af egen medbragt mad, kl. 20.00 koncert.

Se mere på http://www.madsw.dk/


Gæster: 100 kr. / Medlemmer: 50 kr. Billetter købes ved indgangen.
13.03.2016 Kl. 14 afholder viseklubben sin årlige generalforsamling med flg. dagsorden:
  1. Valg af dirigent

2. Formandens beretning

3. Godkendelse af regnskab

4. Fastsættelse af kontingent

5. Indkomne forslag

Ændring af vedtægter: Bestyrelsen foreslår, at følgende slettes i §6, pkt. 6: ”1 revisor lige år”. Viseklubben vil således fremover kun have én revisor og én revisorsuppleant. Hvis forslaget vedtages, skal der ikke vælges en revisor under dagsordens punkt 6 nedenfor.

6. Valg af: Kasserer - 1 bestyrelsesmedlem – 2 suppleanter - 1 revisor – 1 revisorsuppleant

7. Eventuelt

Forslag, der ønskes behandlet under punkt 5, skal være formanden i hænde senest 14 dage før generalforsamlingen.

Efter generalforsamlingen ca. kl. 15 bliver der koncert med Maria Stenz.


13.03.2016 Eftermiddagskoncert med Maria Stenz
  Maria Stenz har fyldt sin skattekiste med drømme, musik og sjove historier og eventyr.

Maria synger viser som vækker latter og længsel - hun fortæller eventyr som rammer ind i sjælen, og hun synger om absurde skæbner, rørende kærlighed og boblende livsglæde.

Maria blev folkeeje i 70’erne med slageren ”Hvor er alle drømmene du drømte”, og siden er hun blevet kendt som både sanger, skuespiller, entertainer, teaterinstruktør og -leder.

I mere end 40 år har hun beskæftiget sig med teater, musik, film, radio, tv og hører i dag til blandt de mest musikalske og alsidige danske kunstnere. Fra visekunsten og den moderne opera til musicalen og det absurde teater - hun evner det hele.

Maria vil sammen med sin akkompagnatør, Jakob Stenz, give os nogle musikalske perler fra skattekisten: Et musikalsk og tankevækkende underholdningsprogram med historier, sange og gamle revyviser. Det bliver uden tvivl en fantastisk aften!

Maria besøgte Viseklubben sidste gang i 2011 – vi glæder os til gensynet!

Se mere på http://mariastenz.dk/

Koncerten starter kl. 15 - alle er velkomne.


Gæster: 120 kr. / Medlemmer: 60 kr. Billetter købes ved indgangen.
19.02.2016 Får vi besøg af trubaduren fra Tappernøje, Søren Korshøj
  Oprindeligt lærte vi Søren Korshøj at kende som den sprælske violinspillere i ”Kætter Kvartet” og senere ”Instinkt”, men Søren er udover at være en djævelsk dygtig musiker også en trubadur og historiefortæller med noget på hjerte.

Søren skriver den slags sange, der er svære at slippe.

Hans unikke sans for at lege med sproget, har indbragt ham en Danish Music Award for hans andet album ”Bladet fra munden” og mange anmelderroser, for hans beskrivelser af hverdagens Danmark. Søren kan bare noget med det danske sprog!

Trubaduren fra Tappernøje vil tage os med på en tur ind i det Korshøjske univers, hvor optimismen og hverdagens forunderlighed er omdrejningspunkt. Vi vil bl.a. få præsenteret en række sange fra hans nye album ”Skyggen af sol”. Det bliver historiefortælling om alt fra posemandens hund til glæden ved at have gode naboer. Det hele kædes sammen i et finurligt spind af poesi, humor, eftertænksomhed og ikke mindst et levende guitarspil. En vellykket kombination, der både giver plads til latter og eftertanke.

Kl. 19.00 er der fællesspisning af egen medbragt mad. Kl. 20 koncert.

Se mere på www.soerenkorshoej.dk


Gæster: 80 kr. / Medlemmer: 40 kr. Billetter købes ved indgangen.
09.01.2016 Svensk viseaften med Kjell Aronsson
  Kjell Aronsson skriver ikke selv, men plukker gerne af den fantastiske viseskat som findes i Norden. På trods af at Kjell i alle årene kun har haft visen som sin fritidsinteresse, har han formået at turnére i ikke mindre end 9 forskellige lande – det er således en erfaren visesanger, vi har inviteret til Frederikssund.

En rigtig viseaften, hvor der bliver mulighed for at synge med!

Kl. 19.00 er der fællesspisning af egen medbragt mad. Kl. 20 koncert.


Gæster: 80 kr. / Medlemmer: 40 kr. Billetter købes ved indgangen.
03.12.2015 Julekoncert med Bente Kure og Leif Ernstsen.
  Vi har endnu engang fået mulighed for at arrangere en julekoncert med Bente Kure og Leif Ernstsen.

Det bliver en rigtig jule-hygge-aften under titlen "Kom i julestemning før din nabo!"

Bente og Leif synger julen ind. Både de kendte og elskede sange, men også andre julesange end du lige troede fandtes. Koncerten byder bl.a. på en lang række af de sange, som Bente og Leif indspillede på deres CD "Julefluen" i 2004.

Det er en julekoncert, hvor man efter koncerten ser folk kigge op efter snefnuggene, for de må da være på vej med så megen julestemning, hvor de små hår får lov at rejse sig, fordi ordet "højtid" ikke føles spor fremmed - men det gør ordet "nærhed" heller ikke! Og et øjeblik efter er der latter og fællessang.

Oplev at Leifs harmonika faktisk kan lyde som selveste orglet i kirken juleaften! Og at Bente har englerøst - og nissemanerer!

F? en forsmag på Disneys Juleshow og slip for de lange køer ved kasseapparaterne på julegaveindkøb, for man kan købe CDer ved koncerten - og så er de gaver jo klaret!

Vi er rigtig glade for - og stolte af - at Bente og Leif har valgt at holde deres traditionsrige julekoncert hos os i Frederikssund Viseklub.

Vi håber, I vil støtte op om koncerten - og tag gerne jeres nabo og venner med!

Kl. 19.00 er der fællesspisning af egen medbragt mad. Kl. 20 koncert.

Se mere på www.benteogleif.dk


Medlemmer: 60 kr. / Gæster: 120 kr. Billetter kan købes på forhånd via Facebook. Resterende billetter sælges ved indgangen.

10.10.2015 Stærk musikalsk aften med Per Jensen og Lisbeth Barkhuus.
  Per Jensen spiller og synger om glæden - og besværet - ved at være til, om hjertelængsler, kønnenes kamp og kriges meningsløshed, kort sagt sange om livet! Per har en forkærlighed for de mere alvorlige viser, hvor hans rå stemme og kraftfulde tolkninger kommer helt til deres ret. Per er dog langt fra et dystert bekendtskab, hans fynske ophav fornægter sig ikke.

Lisbeth Barkhuus er sanger, skuespiller, digter og performer. Med sangen som sit fundament har hun lavet en lang række forestillinger og cabareter med sange/musik af såvel PH, Brecht, Kaj Normann Andersen som Stephen Sondheim. Lisbeth skriver også egne tekster og underviser i fortolkning og stemmebrug.

Sammen leverer de et smukt samspil med sange, der har mening!.

Kl. 19.00 er der fællesspisning af egen medbragt mad. Kl. 20 koncert.

Se mere på www.barkhuus.dk


Medlemmer: 50 kr. / Gæster: 100 kr. Billetter kan købes ved indgangen.

12.09.2015 Halfdanskerne – Noget om en poet!
  I 2015 ville Halfdan Rasmussen være fyldt 100 år. Det vil vi gerne være med til at fejre.

Halfdanskerne med Mads Westfall på guitar og sang, Lars Grand på harmonika og sang og Rasmus Vennevold på kontrabas har med masser af humor og energi taget spillesteder over hele landet med storm og stående ovationer. De har udgivet 3 populære albums og spillet masser af roste koncerter, og nu er de klar med deres hyldest-show til Halfdan Rasmussen.

Showet er bygget op omkring Halfdan Rasmussen og de digtere fra hans samtid, han påvirkede og blev påvirket af. Den store poets egne sange suppleres med og sættes i relief af populære viser med tekster af Benny Andersen og Frank Jæger, og numrene knyttes sammen med masser af morsomme og interessante historier om Halfdan, poesien, vennerne og kvinderne.

Kl. 19.00 er der fællesspisning af egen medbragt mad. Kl. 20 koncert.

Se mere på www.halfdanskerne.dk


Medlemmer: 60 kr. / Gæster: 120 kr. Billetter kan købes ved indgangen.

16.08.2015 "Skovtur" for medlemmerne på Restaurant Kalvø i Frederikssund
  Traditionen tro åbner vi efterårets sæson med en "skovtur", som i år går til Restaurant Kalvø, smukt beliggende ved Roskildefjord.

Vi har bestilt bord til deres lækre brunch-buffét, som i dagens anledning kan fås til en særlig medlemspris, 160 kr. inkl. kaffe/te og juice.

Tag gerne et instrument med, ellers håber vi at kunne overtale Erik til at give en vise eller to …

Når vi har spist, vil der være tid til en gåtur på Kalvøen.

Vi mødes kl. 11.00 på Restaurant Kalvø, Kalvøvej 20, 3600 Frederikssund.


Tilmelding senest onsdag den 5. august til Jørgen på mail j.adsersen@hotmail.com eller på telefon 47 31 33 35.
Tilmeldingsfrist: 05.08.2015

10.04.2015 Irsk aften med Denis McLaughlin.
  Denis har før besøgt Viseklubben, og han har i flere år ”lukket” Frederikssund Festival med irsk musik i natteltet.

Denis spiller guitar, bodhran (irske rammetromme) og afrikansk horn. Så glæd dig til en irsk aften, hvor du kan drømme dig over til den grønne ø. Denis sørger for, at der kan synges, klappes og trampes til de mange irske sange, og vi vil gøre vores til at skabe den rigtige irske stemning, med irsk øl i baren. Kom og nyd den gode stemning - og oplev en forrygende – ægte irsk - koncert!

Kl. 19.00 er der fællesspisning af egen medbragt mad. Kl. 20 koncert.

Se mere på http://www.mc-laughlin.dk/
Medlemmer: 50 kr. / Gæster: 100 kr. Billetter kan købes på forhånd via Facebook. Resterende billetter sælges ved indgangen.